HACCP-audits Top 10 kwartaal 2 2018

 

 

Van harte gefeliciteerd!

 

Keukens       Restaurants    
De Westerkim 9,3 1   Saffier Loosduinen, Den Haag 9,6 1
Humanitas, Centrale keuken 9,3 1   Provinciehuis Gelderland 9,5 2
Saffier Swaenesteyn, Den Haag 9,2 2   Humanitas, De Wetering 9,4 3
Oldeslo, Oldael 9,1 3   Careyn De Vier Ambachten, Spijkenisse 9,4 3
Vivium, Naarderheem 9,1 3   Saffier Nolenshaghe, Den Haag 9,3 4
PI Haaglanden, Scheveningen 9 4   Palet Welzijn Zoetermeer, Eetcafe De Leyens 9 5
Park, Zuiderhout 8,9 5   Laurens Den Hoogenban, Rotterdam 8,8 6
Cedrah Beth San, Moerkapelle 8,9 5   Saffier Lozerhof, Den Haag 8,7 7
HOZO, Bloemswaard 8,5 6   Humanitas, Brasserie Intermetzo 8,6 8
Stichting Sint Anna, Boxmeer 8,3 7   Humanitas, Brasserie De Oosterwiek 8,5 9
Laurens Borgsate, Rotterdam 8,2 8   PI-Zuid, Roermond 8,4 10
Cedrah Uitzicht, Vlaardingen 8,1 9        
Stichting Centrum '45, Oegstgeest 8,1 9        
             
             
             
             
 
Aan de hand van een uitgebreide checklist voert één van onze consultants een HACCP-audit in een keuken of restaurant uit. Vervolgens worden er punten toegekent aan alle deelprocessen en dit resulteert in een score. Wilt u uw instelling of restaurant ook terug zien in deze top 10? Vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 079 362 82 20.
 
*De scores zijn bijgewerkt t/m 30 juni 2018
  **De scores worden per kwartaal gepubliceerd.